Berwick New Cinema

Berwick New Cinema includes feature films, competition screenings and seminars. The programme features resolutely contemporary films that transgress restraints of genre, capital and expectation.

A drive towards liveness and agency provides a critical framework for selections. 

Berwick New Cinema: Surge Channel

Thu 21/09
20:30 - 21:48 (78 mins)

Berwick New Cinema: Balearic Abyssal

Fri 22/09
15:45 - 17:15 (90 mins)

Berwick New Cinema: Romanche Trench

Fri 22/09
20:30 - 21:36 (66 mins)

Milla

Valérie Massadian

Sat 23/09
17:15 - 19:23 (128 mins)

Berwick New Cinema: Rossby Wave

Sat 23/09
14:00 - 15:12 (72 mins)

Milla

Valérie Massadian

Sat 23/09
17:15 - 19:23 (128 mins)

Berwick New Cinema: Porcupine Seabight

Sat 23/09
20:30 - 21:50 (80 mins)

Berwick New Cinema: Civil Twilight

Sun 24/09
15:45 - 17:01 (76 mins)

People Power Bombshell: The Diary of Vietnam Rose

John Torres

Sun 24/09
18:00 - 19:29 (89 mins)