Ultramarine: The Sea as Political Space

Curated by Ilona Jurkonytė, Artistic Director of Kaunas International Film Festival, Lithuania.

Opening Gala: Battleship Potempkin

Sergei Eisenstein

Wed 20/09
19:00 - 20:08 (68 mins)

Evaporating Borders

Iva Radivojevic

Thu 21/09
13:30 - 14:43 (73 mins)

Recollection

Kamal Aljafari

Thu 21/09
16:30 - 17:38 (68 mins)

Ama-San

Cláudia Varejão

Thu 21/09
19:00 - 20:53 (113 mins)

Ultramarine: Disfigured Mermaids

Fri 22/09
14:00 - 14:55 (55 mins)

Film Socialisme

Jean-Luc Godard

Fri 22/09
16:30 - 18:12 (102 mins)

Ultramarine: I Would Like to Visit

Sat 23/09
13:15 - 14:07 (52 mins)

DRIFT

Helena Wittmann

Sun 24/09
14:30 - 16:04 (94 mins)